Hlavní obsah

Návštěvníci Jemnického Festu chtějí Tomáše Kluse

Novinky, Jirka Prokeš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jemnický Fest vždy otevírá a uzavírá festivalovou sezónu na Vysočině. Organizátoři dali šanci návštěvníkům, aby se vyjádřili, koho chtějí na těchto akcích. Ve dvou anketách za poslední rok jasně vítězí Tomáš Klus.

Foto: Tomáš Klus

Tomáš Klus při udílení cen akademie Anděl 2011

Článek

Kultura se dělá pro lidi, protože oni ji podporují a účastní se jí, proto se organizátoři Jemnických Festů rozhodli udělat ankety, kde si sami návštěvníci volí, koho chtějí vidět při jarní resp. podzimní části Jemnického Festu.

Při posledních dvou anketách, které byly uskutečněny za poslední rok, byl jasným vítězem Tomášem Klus. Na dalších příčkách se umístili kapely UDG, Mandrage, Harlej, Rybičky 48 a další. Všichni již v poslední době vystupovali v Jemnici anebo v nejbližší době vystupovat budou.

Jediným, kdo se stále Jemnici vyhýbá, je Tomáš Klus. „S managementem Tomáše Kluse se už bavíme o jeho možné účasti v Jemnici dva roky. Stále však nemůžeme najít vhodný termín k jeho vystoupení. Chceme oblíbeného zpěváka přiblížit lidem v menších městech, kteří musí jezdit daleko na jeho koncerty, zvlášť když je o něho tak velký zájem,“ říká jeden z organizátorů Jemnického Festu Jirka Prokeš.

Na Jemnickém Jaro Festu 2012, který se uskuteční v sobotu 21. dubna 2012 v Jemnici, bude také probíhat petiční žádost, která prosí Tomáše Kluse, aby v Jemnici na akci pořádané Jemnickým Festem vystoupil. Poté mu bude předána.

Více o Jemnickém Jaro Festu 2012 najdete v dalším článku.

Reklama

Výběr článků

Načítám