Hlavní obsah

Národní cena 2013 za eTwinning v kategorii středních škol putuje do Hodonína

Novinky, Jana Slováková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonínská Střední škola průmyslová a umělecká získala další ocenění za mezinárodní projekt Pek, the Traveller Flea 3 – Evolution realizovaný pod vedením Mgr. Ludmily Kosíkové. V rámci květnové Národní konference eTwinning dosáhl projekt na 1. místo v kategorii střední školy.

Foto: Jana Slováková

Hodonínská SŠPU získala další ocenění za mezinárodní projekt Pek, the Traveller Flea 3 – Evolution realizovaný pod vedením Mgr.Ludmily Kosíkové.

Článek

Jedno ocenění za druhým získává mezinárodní projekt Pek, the Traveller Flea 3 – Evolution. Komiks o cestující blešce tedy získal další cennou trofej.

„Komiksová kniha je výsledkem práce našich studentů a jejich evropských vrstevníků v rámci projektu eTwinning. Sto lidí z různých zemí spolupracovalo zábavnou formou s cílem učit se, sdílet a vytvořit něco, co můžeme mít nyní reálně v našich rukou. Pek, jednoduchá malá blecha, inspirovala učitele a studenty již třetí rok za sebou a je důkazem toho, že fantazii se meze nekladou," uvedla hlavní vedoucí projektu Mgr. Ludmila Kosíková, učitelka angličtiny z hodonínské průmyslovky, která byla v Lisabonu převzít cenu za první místo v rámci mezinárodních projektů.

"Naše škola opět spolupracovala se studenty a učiteli ze Španělska, Francie, Portugalska, Itálie, Bulharska a Turecka. Dosáhli jsme skutečně vynikajících výsledků a velmi se z toho těšíme,” dodala Ludmila Kosíková.

Po návštěvě Lisabonu a převzetí ocenění v rámci mezinárodních projektů se hodonínská střední průmyslová škola dočkala ocenění i na domácí půdě. V Olomouci, na deváté konferenci eTwinningu 2013 získala 1. místo v Národní ceně za eTwinning v kategorii středních škol.

Vedoucí projektu, Mgr. Ludmila Kosíková převzala na konferenci v Olomouci nejen ocenění, ale zároveň také finanční odměnu 70 tisíc korun, kterou škola hodlá využít k návštěvě partnerských škol v zahraničí.

Reklama

Výběr článků

Načítám