Hlavní obsah

Napadení muži přišli o tři tisíce, žena kabelku ubránila

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Asi hodinu po půlnoci v sobotu 25. června, na ulici Rudé armády dva zatím neznámí pachatelé zezadu napadli dva Poláky ve věku 49 a 44 let.

Foto: Pavel Jaňurek

Ilustrační fotografie

Článek

"Cizinci dostali pěstí do hlavy a byli povaleni na zem," sdělila por. Mgr. Zlatuše Viačková, tisková mluvčí karvinské policie.

Do ležících těl muži kopali, následně je prošacovali a odcizili více než 3 tisíce korun na hotovosti. "Pro svou podnapilosti museli být oba cizinci vyslechnuti po výstřizlivění. Ošetření odmítli," doplnila Viačková.

Zloděj se pokusil okrást 80letou ženu

V neděli 26. června kolem páté hodiny ráno na Poštovní ulici zatím neznámý muž zezadu překvapil 80letou ženu. "Pachatel se jí snažil vytrhnout kabelku. Stará paní se s neznámým o kabelku začala přetahovat," uvedla Viačková.

Žena upadla na zem a muž využil svou fyzickou převahu. Se ženou smýkal po zemi, ale ta kabelku ubránila. Neznámý násilník z místa utekl, aniž by se mu kabelku podařilo odcizit. Žena měla odřená kolena a zranění v obličeji.

Reklama

Výběr článků

Načítám