Hlavní obsah

Nahý mladík běhal v poledne po náměstí ve Valašských Kloboukách

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

O neobvyklé pozdvižení se v neděli 6. května po poledni postaral na náměstí ve Valašských Kloboukách na Zlínsku zcela nahý mladík.

Foto: Policie ČR

Opilý mladík skončil na policejní stanici.

Článek

„Rozjařeného mladého muže odvezli přivolaní policisté na stanici. Za přestupek mu ve správním řízení hrozí několikatisícová pokuta,“ informovala v pondělí 7. května policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Hodinu po poledni v neděli oznámila jednadvacetiletá dívka na linku tísňového volání policie, že po náměstí ve Valašských Kloboukách pobíhá zcela nahý muž. Policisté, kteří na místo dorazili, zde zastihli skupinu zjevně podnapilých mladíků, z nichž jeden byl skutečně nahý.

„Naháče vyzvali, aby se oblékl, což učinil, jenže odmítl sdělit svoje jméno i další podrobnosti. S ostatními zúčastněnými bylo také těžké se domluvit, všichni byli pod vlivem alkoholu,“ řekla policistka.

Muži zákona proto výtržníka zajistili a převezli na policejní stanici ke zjištění jeho totožnosti. „Dechová zkouška u jednadvacetiletého muže z obce poblíž Valašských Klobouk ukázala téměř tři promile alkoholu, což alespoň částečně vysvětlovalo jeho nestandardní chování na náměstí,“ konstatovala Monika Kozumplíková.

Policisté případ prověřují jako přestupek proti veřejnému pořádku, který postoupí k projednání a potrestání příslušnému odboru městského úřadu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám