Hlavní obsah

Nahého agresivního cizince zkrotili strážníci až slzným plynem

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nic krásného nespatřili strážníci městské policie při zásahu proti agresivnímu opilému cizinci v Krásově ulici na pražském Žižkově. Naháč pobíhal po chodbě domu a bouchal na dveře bytů. Na výzvy k ukončení své exhibice reagoval velmi podrážděně a napadal i muže zákona. Uklidnil se až po zákroku strážníků.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

V pátek hodinu po půlnoci přijali na Obvodním ředitelství městské policie Prahy 3 oznámení, že se na Žižkově v Krásově ulici na chodbě jednoho domu nachází nahý muž. Hlídka v prvním patře na uvedené adrese nalezla svlečené oblečení. O pár pater výše byl zcela nahý neznámý muž, mluvící pouze anglicky, který byl viditelně zjevně pod vlivem alkoholu.

„Bouchal na vchodové dveře bytů a křičel. Na hlavě a rukou měl krvavé oděrky. Na výzvy strážníků nereagoval, posléze však své agresivní chování obrátil vůči nim, kdy je napadl pěstmi. Strážníci proti agresorovi použili slzotvorný prostředek a za použití hmatů a chvatů ho zpacifikovali a nasadili pouta,” informovala mluvčí Městské policie Praha Michaela Teplá. 

Na místo přivolali Policii ČR, která se bude případem dále zabývat. Muž byl převezen vozidlem městské policie zajišťující přepravu osob pod vlivem alkoholu na záchytnou stanici.

Reklama

Výběr článků

Načítám