Hlavní obsah

Nádražní bouda v Řevnicích bude hostit BioBlues

Novinky, Jiří Cysař

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vynikající interpreti i neobvyklý retro prostor - to jsou lákadla 3. ročníku hudebního festivalu BioBlues v Řevnicích, který se koná v sobotu 26. října. Organizátoři upravují staré dřevěné nádražní překladiště do podoby, která by měla evokovat atmosféru amerických "jukejointů" čtyřicátých let.

Foto: Archiv pořadatele

Sharon Lewis

Článek

Hlavní hvězdou festivalu bude tentokrát chicagská bluesová diva Sharon Lewis s kapelou Jana Kořínka, ale v pestrém programu nechybí ani legendární Originální pražský synkopický orchestr, gospelový sbor či kapela Hi-Fi skladatele Petra Wajsara.

Jak je vidět, BioBlues se ve svých třech letech pěkně rozmáchl. Nejvíc jsou všichni zvědavi na adaptaci prostoru, který po mnoho let zel prázdnotou a v územním plánu města je dokonce určen k demolici, aby ustoupil parkovišti. Třeba tento jeho osud festival změní.

Kromě hudebních zážitků, dobrého pití a jídla je pro návštěvníky připravena i možnost dostat se zpět do Prahy speciálním "BioBusem" s konečnou stanicí na Smíchovském nádraží.

Akce se uskuteční v sobotu 26. října od 17 hodin na adrese: Nádražní překladiště, ulice Pod Lipami, 252 30 Řevnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám