Hlavní obsah

Na Zlínsku srazili dva řidiči chodce na přechodu

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Okolnosti dvou dopravních nehod, při nichž se o uplynulém víkendu na Zlínsku zranili chodci, prověřují dopravní policisté spolu s kriminalisty.

Foto: Vlastimil Langer, PhDr.

Ilustrační foto.

Článek

„V sobotu 17. srpna v 13.20 hodin srazil šestačtyřicetiletý řidič osobního vozidla ve Fryštáku na přechodu pro chodce o tři roky starší chodkyni, která mu podle dosud zjištěných informací vstoupila přímo do jízdní dráhy,“ informovala dnes mluvčí zlínské policie Monika Kozumplíková.

Žena po nárazu upadla a utrpěla těžké zranění, s nímž ji záchranáři převezli do nemocnice. „Dechová zkouška u řidiče byla negativní, u chodkyně nebylo možné dechovou zkoušku provést,“ sdělila mluvčí policie.

K další dopravní nehodě, při níž srazil řidič osobního automobilu muže na přechodu pro chodce, došlo v neděli 18. srpna v 17.30 hodin v Napajedlech.

„Jednadvacetiletý řidič cizí státní příslušnosti nedal přednost čtyřiatřicetiletému muži, který šel po přechodu pro chodce a srazil ho. Chodec utrpěl lehké zranění, s nímž ho záchranáři převezli do nemocnice. Dechová zkouška byla u obou účastníků dopravní nehody negativní,“ dodala Monika Kozumplíková.

Reklama

Výběr článků

Načítám