Hlavní obsah

Na zámku v Hořovicích začínají prázdniny divadelní prohlídkou

Novinky, Libor Knížek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První premiéra letošních divadelních prohlídek hořovického zámku zavede návštěvníky zpět na počátek 20. století.

Foto: Libor Knížek

Divadelní prohlídky zámku v Hořovicích

Článek

V té době se začíná odvíjet příběh vskutku spletitý a napínavý. Na zámek zavítají hned dvě návštěvy. Ta první je vítaná a očekávaná, druhá nemilá a přímo devastující pohodovou atmosféru letních dní na zámku.

Mimořádné podvečerní prohlídky hořovickým zámkem mají právě takovýto úvod. Uskuteční se v pátek a sobotu 5. a 6. července od 19.00 a 20.00 hodin. Jejich návštěvníci zjistí, že i v „lepších rodinách“ mají své kostlivce ve skříni a nechtěné příbuzné. Příběh je volně inspirován skutečnou událostí, která se odehrála na zámku za dob posledních majitelů, a byla popsána v bohaté rodinné korespondenci.

Přijďte se pobavit a objevit fakt, že se i za téměř sto let lidstvo nijak nepoučilo. Přesvědčit se o tom můžete v rámci divadelní prohlídky Zpátky do století, tentokrát do 20. století aneb Jak se zbavit nechtěné příbuzné bez ztráty krve prostřednictvím umění.

Pro tradičně velký zájem doporučujeme on-line prodej, případně rezervaci v pokladně zámku tel. 311 512 479.

Reklama

Výběr článků

Načítám