Hlavní obsah

Na zámku Loučeň oslaví Den otců spolu s Igráčkem

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zámek Loučeň nabízí zábavu pro všechny. Po oslavách Dne matek a Mezinárodním dni dětí na Loučeni připravují den věnovaný otcům. A jak jinak než s legendárním Igráčkem.

Foto: zámek Loučeň

Igráček

Článek

U příležitosti Dne otců 15. června připravil zámek Loučeň ve spolupráci se společností EFKO, českým výrobcem her a hraček, pro tatínky a jejich rodiny speciální program. Změřit síly si mohou s legendárním Igráčkem. Tatínkové, kteří se zúčastní hry, získají postavičku Super-IGRÁČKA. Toho firma EFKO vyrobila v limitované edici pouze pro příležitost oslav Dne otců na zámku Loučeň.

„I tatínkové mají svůj den. Alespoň na zámku Loučeň tomu tak je,” uvádí Kateřina Šrámková, jednatelka zámku Loučeň. „Po oslavách Dne matek a Mezinárodním dni dětí se na Loučeni dostane i na často opomíjené tatínky. V neděli 15. června proběhne na zámku oslava Dne otců. Při této příležitosti budou mít všichni tatínkové vstup do parku zdarma. Připravena pro ně bude i speciální sváteční zmrzlina na posílení, kterou získají také zadarmo. Nabitou energii mohou následně využít v jedinečném pětiboji se Super-IGRÁČKY,” dodala Kateřina Šrámková.

K dispozici bude i golfový trenažér, kuličkové hřiště, paintball, kutilská dílna a bohatý dětský program. Prvních sto příchozích taťků navíc získá výhodu v podobě chutného piva zdarma.

Mezitím co budou tatínci soutěžit, maminky mohou se svými ratolestmi projít systém unikátních labyrintů v parku. Celá rodina bude mít možnost se vyfotit se Super-IGRÁČKEM a jeho Super-ženou v jejich Super-domově. 

Reklama

Výběr článků

Načítám