Hlavní obsah

Na střeše zlínského parkoviště to rozjedou freestyle bruslaři

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atraktivní podívanou pro příznivce in-line bruslení připravil na neděli 19. srpna ve Zlíně Freestyle skating klub. V rámci setkání svých členů nabídne ukázku tréninku na střeše parkovacího domu a následně předvede v prostorách Zlatého jablka návštěvníkům také exhibiční vystoupení.

Foto: Freestyle skating klub
Článek

Setkání členů Freestyle skating klubu začíná v neděli v 10.00 hodin na střeše parkovacího domu Zlatého jablka. Po 14. hodině potom bruslaři v přízemí hlavní galerie obchodního a zábavního centra představí ukázky některých disciplín freestyle bruslení, kterými se klub zabývá. V první řadě se jedná o freestyle slalom, dále budou na programu slide, high jump (skok do výšky s rampou), free jump (skok do výšky), downhill (sjezd a ubran/street)

„Důvodem, proč jsme se rozhodli setkání uskutečnit, je výměna zkušeností, výuka nových triků, příprava na závody a také seznámení široké veřejnosti s tímto druhem sportu,“ uvedl zástupce zlínského Freestyle skating klubu Ladislav Salaj.  

Freestyle skating klub, o. s. (FSK) vznikl v roce 2009 jako organizovaná skupina lidí, kteří mají jednu společnou vášeň – freestyle bruslení. Sami o sobě říkají, že jsou klub, nikoli sportovní tým. Snaží se podporovat v tomto sportu nejen ty nejlepší, ale i začátečníky. V současné době má klub přes 20 aktivních členů ve věku od 7 do 47 let. Působí v Olomouci, Zlíně, Přerově, Brně, Opavě a Plzni.    

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám