Hlavní obsah

Na střeše parkoviště Zlatého jablka začíná další sezóna bruslařských kurzů

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od soboty 9. dubna se v posledním patře parkovacího domu Zlatého jablka opět mohou děti učit bruslit. Pravidelná výuka pod vedením instruktorů HEPA outdoor fitness Zlín bude opět probíhat každou sobotu až do konce měsíce června.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Speciální in – line koutek  mohou využít nejen návštěvníci Zlatého jablka. Děti od 5 do 12 let se zde budou učit základům jízdy na kolečkových bruslích, hrát hry a bavit se při této oblíbené sportovní aktivitě.

„Koutek je k dispozici každou sobotu dopoledne od 9 do 12 hodiny, vždy pouze za příznivého počasí,“ uvádí ředitel OZC Zlaté jablko Jiří Kratochvíl.

Cena koutku je 1 Kč za minutu. Kapacita výukového kurzu je zhruba 30 dětí. Děti musí mít vlastní pouze cyklistickou přilbu.

„Chrániče i brusle si mohou zapůjčit na místě, ale doporučujeme předem dopředu ověřit jejich dostupnost, jinak není třeba se na kurzy v předstihu nijak registrovat“ doplňuje Marie Urbánková ze společnosti HEPA outdoor fitness Zlín.

Termíny in - line školiček

Duben: 9. 4., 16. 4., 23. 4., 30. 4.

Květen: 7. 5., 14. 5., 21. 5., 28. 5.

Červen: 4. 6., 11. 6., 18. 6. a 25. 6.

Další informace na www.zlatejablko.cz nebo na www.hepaoutfit.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám