Hlavní obsah

Na střechu parkoviště Zlatého jablka se vrací výuka in-line bruslení

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až do konce září se děti opět mohou učit in-line bruslení v posledním patře parkovacího domu Zlatého jablka. V rámci projektu, který již tradičně pořádá HEPA outdoor fitness Zlín společně s OZC Zlaté jablko, každou zářijovou sobotou probíhají již tradiční školičky jízdy na kolečkových bruslích.

Foto: Zlaté jablko
Článek

Nejen návštěvníků Zlatého jablka je dispozici speciální in-line koutek, kde se děti od 5 do 12 let budou učit základům jízdy na kolečkových bruslích, hrát hry a bavit se při této oblíbené sportovní aktivitě.

„Koutek je k dispozici každou sobotu dopoledne od 9 do 12 hodiny, vždy ale pouze za příznivého počasí,“ uvedl ředitel OZC Zlaté jablko Jiří Kratochvíl.

Cena koutku je 1 Kč za minutu. Kapacita výukového kurzu je zhruba 30 dětí. Děti musí mít vlastní pouze cyklistickou přilbu. „Chrániče i brusle si mohou zapůjčit na místě, ale doporučujeme předem dopředu ověřit jejich dostupnost,“ dodala Marie Urbánková ze společnosti HEPA outdoor fitness Zlín.

Zářijové termíny in-line školiček: 12. 9., 19. 9., 26. 9. 

Další informace na www.zlatejablko.cz nebo na www.hepaoutfit.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám