Hlavní obsah

Na Sedmihorském létě vystoupí Marie Rottrová a Paddy Kelly

Novinky, Jitka Maděrová

Hudební a divadelní Sedmihorské léto letos připravilo jedenáct samostatných akcí, během nichž se na pódiu v Sedmihorkách u Turnova vystřídaly nebo ještě vystřídají víc než čtyři desítky velkých osobností. V tuto chvíli se do Českého ráje chystá Marie Rottrová a také Paddy Kelly z Kelly Family.

Foto: Jitka Maděrová
Článek

Ve čtvrtek 17. srpna bude pódium patřit krásné dámě se sametovým hlasem. Marie Rottrová patří ke stálicím hudebního nebe, k opěvovaným zpěvačkám a také k těm divácky nejoblíbenějším. Mezi její nezapomenutelné písně patří Kůň bílý, Řeka lásky, Měli jsme se potkat dřív, Markétka nebo Lásko, voníš deštěm. Rottrová vystoupí společně se svou doprovodnou kapelou Neřež a celý koncert bude umocněn atmosférou Sedmihorského léta.

Rottrová ještě před vystoupením řekla, že se na vystoupení v rámci festivalu těší. „V létě sice nechci koncertovat, ale letos jsem udělala výjimku. Ráda zpívám pod širým nebem, má to zase úplně jinou atmosféru než v sálech. Publikum je uvolněnější, spontánněji reaguje a já vlastně taky,” uvedla.

Druhá akce v tomto týdnu bude pak sobotní Happy Faces Festival, který začne v 18 hodin a na pódiu se vystřídají Alžběta Kolečkářová, Vlasta Horváth a kapela Public Relations. Ti připraví půdu a atmosféru pro hvězdu festivalu - legendárního miláčka publika a frontmana skupiny Kelly Family Michaela Patricka Kelly, většině českých diváků známého jako Paddy Kelly. Ten přijde na scénu ve 21 hodin.

Ve čtvrtek 24. srpna se mohou diváci těšit ještě na komedii Rukojmí bez rizika, kde hraje hlavní roli Václav Vydra. Týden nato se s prázdninami rozloučí Čechomor

Informace o všech akcích na www.sedmihorskeleto.cz, vstupenky na www.evstupenka.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám