Hlavní obsah

Na Radegast dni zahrají Kryštof a Buty. Vstup na festival je jako obvykle zdarma

Novinky, Lukáš Klapil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Radegast dni, který se uskuteční v sobotu 14. září v Nošovicích, zahrají hvězdné moravské kapely v čele s kapelou Kryštof a Buty. Vstup na akci je tradičně zdarma.

Foto: Aleš Krecl

Festivalový areál v Nošovicích u pivovaru Radegast

Článek

Radegast den je svátkem pro všechny fanoušky piva Radegast. Program 11. ročníku je postavený na skvělých muzikantech pocházejících z Moravy. 

V Nošovicích se dále představí Citron, Ewa Farna, Ruda z Ostravy, Mňága a Žďorp, Legendy se vrací a nejlepší kapely ze soutěže Radegast Líheň.

Významný prostor dostane v rámci Radegast dne i hokej, protože Radegast je partnerem extraligy a moravských hokejových klubů.

Kromě hudby a hokeje čeká na návštěvníky tradiční nefiltrovaný ležák, soutěže pro tvrdé chlapy, exkurze pivovarem i řada překvapení, které budou včas oznámeny.

Ve srovnání s minulými ročníky organizátoři výrazně posílí také nabídku občerstvení a počet výčepů s nabídkou nefiltrovaného ležáku.

Reklama

Výběr článků

Načítám