Hlavní obsah

Na Masarykově náměstí v centru Ostravy se bude opět bruslit. Již posedmé

Novinky, Josef Zajíc

Sportovní a rekreační zařízení města Ostravy, s.r.o. SAREZA hlásí: Letos bruslíme zdarma na Masarykově náměstí v centru Ostravy už posedmé. Vánoční kluziště je neodmyslitelnou součástí atmosféry. Stavba osvětleného ledového kluziště o velikosti 30 krát 15 metrů s vánoční výzdobou začne 14. listopadu.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 10.11.2019 V centru Ostravy se bude opět bruslit!!! Setkáte se s tučňákem Rudolfem. Ilustrační foto 2015.

Článek

„Slavnostní zahájení 7. ročníku projektu Vánoční kluziště!!! proběhne v sobotu 26. listopadu tradiční jízdou historickou tramvají Barborka z Ostravy-Poruby do centra Ostravy a následným průvodem v čele s maskotem tučňákem Rudolfem  až na Masarykovo náměstí. Zůstane tam až do 15. ledna 2017. Celkem tedy 51 dnů včetně sobot a nedělí,” informovala Hana Ryšánková, tisková mluvčí společnosti Sportovní a rekreační zařízení města Ostravy, s.r.o.

Otevřeno bude denně od 10.00  do 20.00 hodin a bruslení bude díky statutárnímu městu Ostrava, městskému obvodu Moravská Ostrava a Přívoz a významným partnerům zdarma.

Poplatek bude jen za zapůjčení a broušení bruslí, šatnu a půjčení SAREZA tučňáků (pomůcek pro děti). V areálu kluziště bude občerstvení, vyhřívaný stan s posezením a sociální zařízení.

Na programu budou opět diskotéky na ledě, hokejové a krasobruslařské exhibice a soutěže o ceny. Novinkou bude umístění foto kiosku v párty stanu, kde se budou moci návštěvníci vyfotit a fotky si také vytisknout.

„Další čerstvé novinky budeme zveřejňovat postupně. Věříme, že SAREZA přispěje k vytvoření příjemného svátečního prostředí v centru Ostravy,” dodala Hana Ryšánková

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám