Hlavní obsah

Na Kulaťáku zazpívá Václav Koubek s kapelou

Novinky, Veronika Schieblová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 11. prosince se Kulaťákem v Praze 6 ponese nezaměnitelný hlas Václava Koubka. Vystoupí tam v rámci doprovodného programu Vánoc na Kulaťáku. Vstup je zdarma.

Foto: Veronika Schieblová
Článek

Vánoce na Kulaťáku, které pořádá MČ Praha 6, jsou v plném proudu. Výtvarné dílny, stánky s cukrovím, pečenými kaštany, dárky, vánočními stromečky a loutková, taneční a hudební vystoupení souborů z Prahy 6 doplní koncert zpěváka, který už má leccos za sebou. Koubkův koncert bude součástí téměř tří týdnů vánočního programu Vánoc na Kulaťáku.

Koncert Václava Koubka s kapelou proběhne na venkovním pódiu přímo na Kulaťáku. Koubek tam bude hrát ve čtvrtek 11. prosince, zvuky harmoniky se po náměstí začnou linout v 18:00. 

Na koncert s sebou dospělí mohou vzít i své děti, protože v rámci programu jsou připravené výtvarné dílny, kde se ti nejmenší zabaví třeba výrobou vánočních ozdob a loutek.

Ke koncertu se bude hodit voňavý svařák z toskánského vína, medovina, ale také třeba pečené maso z Gruzie nebo balkánská pljeskavica a pečené kaštany.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám