Hlavní obsah

Na jedoucí auto spadl ve Zlíně vzrostlý strom, manželé utrpěli šok

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V šoku skončil ve středu 12. března po poledni manželský pár, který zánovním autem jel do Zlína, když ve Fryštácké ulici nedaleko točny trolejbusu číslo 4 v místní části Zlín-Vršava na jejich vozidlo znenadání spadl strom.

Foto: HZS Zlínského kraje

Spadlá bříza poškodila auto a oměřila dopravu ve Zlíně.

Článek

„Nehoda skončila bez zranění, větve vzrostlé břízy poškodily pouze plechy a rozbily boční okno u řidiče,“ informovala tisková mluvčí HZS Zlínského kraje Lucie Javoříková.

Na pomoc ihned vyjeli profesionální hasiči ze stanice Zlín, kteří během několika minut strom rozřezali na menší kusy.

„Manželé sice vyvázli bez újmy na zdraví, utrpěli však psychický otřes, a tak jim hasiči poskytli posttraumatickou péči,“ sdělila tisková mluvčí.

„Navíc hasiči zjistili, že větve spadlého stromu strhly internetový kabel. Proto ho provizorně uchytili tak, aby nebránil v průjezdu vyšším vozidlům,“ dodala Lucie Javoříková.  

V místě události byla zastavena doprava, neboť strom zasahoval do obou jízdních pruhů. Místně znalí řidiči tento úsek objížděli po cyklostezce vedoucím pod touto uzavřenou komunikací.

Šetření události si převzali státní policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám