Hlavní obsah

Na Dolní Moravě v Jeseníkách se lyžuje téměř ideálně

Novinky, Vratislav Konečný

V areálu pod Králickým Sněžníkem najdete pět sjezdovek všech stupňů obtížnosti. Pro sjezdaře jsou připravena nová vyhlídková místa a odpočívadla, lyžování nebo snowboarding můžete prokládat opalováním se na nových lehátkách, tak jak je tomu zvykem např. v Alpách.

Foto: archiv hotelu Vista

Na sjezdovce

Článek

Zážitkem může být pro nespavce První stopa.  S malou skupinkou dalších nadšenců a instruktorem se vydáte ráno jako první sjet čerstvý „manšestr“. Jedná se o celý balíček, takže si kromě opuštěné upravené sjezdovky užijete i vydatnou snídani, celodenní skipas, vstup do spa a další.  

Lyžařské středisko pod Králickým Sněžníkem nabízí škálu doplňkových služeb jako je parkování, stravování, ubytování a zábavu přímo na svazích.

Novinkou je otevření skitouringového test centra a půjčovny Dynafit. Pod výrazem fitness skitouring se ukrývá výstup na lyžích a bezpečný sjezd dolů. Trasy pro tuto aktivitu jsou pro vás připravené v různých úrovních obtížnosti a rozhodně se jedná o nezapomenutelný zážitek. Můžete využít i služeb horského vůdce nebo absolvovat intenzivní lavinové a skialpinistické kurzy.

Kurzy přežití v lavině

Mimo sportovní aktivity je nachystaná celá řada kulturních akcí, jako je výprava na „severní pól“, sáňkařské závody, lov na mamuta, lavinové kurzy a mnoho dalších.

A protože při aktivní dovolené si sice vyčistíte hlavu, ale tělo spíše unavíte, je pro vás připravený wellness program ve Wellness hotelu Vista. 

Reklama

Výběr článků

Načítám