Hlavní obsah

Na Černé louce v Ostravě se slavil senzační dětský den

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výjimečný a neobyčejný dětský den připravil na sobotu 2. června Rotary Club Ostrava International pro děti v kulturním centru Cooltour a v jeho okolí na Černé louce v Ostravě.

Foto: Josef Zajíc

Hra rodičů s dětmi. 2.6.2012

Článek

V 11.00 hodin v sobotu 2.června zahájil dětský den Jiří Sedláček, člen Národního divadla moravskoslezkého, spolu se svou kapelou Moby Dick. Přitomným dětem a rodičům nejen zahrál, ale také program odpoledne moderoval.

Pořadatelé připravili klouzačku, jízdu v autíčkách, lukostřelbu, bungee running, hlavolamy, malování na obličej, ale také taneční vystoupení.

Představily se malé tanečnice z baletního studia Národního divadla moravskoslezského třemi krásnými tanečními čísly. Vystoupili zde také klauni z Klubu Ámos. Ve 14 hodin se mohli diváci podívat na pouliční vystoupení Dva pod balkonem ve Veroně. Představení obdrželo Cenu diváků na festivalu Kopřiva.

Svůj prezentační stánek zde měla i Policie České republiky, která nabízela ukázky techniky a nejmodernějších zbraní. Návštěvníci si také mohli na počítači vyzkoušet dopravní testy.

Odpoledne od 14 hodin probíhal pak další program na Nové scéně kulturního centra Cooltour a trval více než dvě hodiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám