Hlavní obsah

Muži jezdili na invalidní plošině v metru, pak napadli pracovníka dopravního podniku

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva muži napadli v Praze pracovníky dopravního podniku ve středu 7. září, poté utekli. Po několika metrech je ale zadrželi strážníci.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Středeční večer si dva muži ve věku čtyřicet a šestačtyřicet let zpestřili tím, že ve stanici metra Strašnická používali plošinu pro invalidy jen pro zábavu. Proto je napomenula dozorčí stanice, muži jí to okamžitě oplatili nadávkami.

Dozorčí se zastal druhý pracovník dopravního podniku, ani on ovšem neušel nadávkám a poté také fyzickým napadením. Na místo byla proto přivolána hlídka městské policie, než ale strážníci dorazili, muži utekli. Dozorčí stanice oba útočníky popsala a strážníci se je vydali hledat.

„Hlídka muže dostihla asi po 300 metrech a pro podezření ze spáchání trestného činu je omezila na osobní svobodě. Oba podezřelé muže ve věku čtyřicet a šestačtyřicet let si převzali policisté z místního oddělení Policie ČR Strašnice,“ uvedla mluvčí strážníků Jana Přikrylová.

Reklama

Výběr článků

Načítám