Hlavní obsah

Muzeum voskových figurín Grévin v Praze otevřelo své brány za účasti českých celebrit

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V minulých dnech bylo slavnostně otevřeno v samém centru Prahy francouzské muzeum voskových figurín Grévin. Do muzea se sjela plejáda známých českých osobností, aby si ve třech patrech prohlédla nejen sebe, ale také své kolegy.

Foto: Jaroslav Hauer

Slavnostní otevření pražské pobočky muzea Grévin se neobešlo bez účasti českých celebrit.

Článek

Kromě dvojníků českých VIP osobností ze světa showbyznysu, sportu, politiky či historie nechyběly ani hollywoodské hvězdy.

Během návštěvy muzea se mohou návštěvníci setkat či vyfotografovat například s Karlem Gottem, Helenou Vondráčkovou, Lucií Bílou, Dagmar Havlovou, Petrem Čechem, Jolanou Voldánovou, Dominikem Haškem, Aňou Geislerovou nebo legendární dvojicí Spejbl a Hurvínek. Také spisovatel Karel Čapek nebo hudební génius W. A. Mozart byli od své skutečné podoby k nerozeznání.

Potkat ale můžete i s Karlem IV., Einsteinem, ale stejně tak se můžete usmát  typicky americky na Brada Pitta, Angelinu Jolie, Bruce Willise. Ženy určitě potěší další hollywoodský idol George Clooney.

„Při slavnostním otevření zazpívala Helena Vondráčková ve francouzštině známou píseň Gillberta Bécauda, kterou zpěvačka kdysi proslavila jako Růže kvetou dál, a písničku z filmu S tebou mě baví svět, Sladké mámení, která roztančila přeplněné muzeum návštěvníků. Zpěvačka má svoji figurínu z vosku postavenou vedle Karla Gotta přímo na pódiu, kde spolu tvoří opět úžasné duo, které právě v těchto kostýmech před časem zazářilo v newyorské Carnegie Hall,” uvedla jedna z návštěvnic slavnostního otevření Alena Hájková, majitelka Společenské agentury VIP osobnosti.

Související témata:

Výběr článků

Načítám