Hlavní obsah

Musica Viva vystoupí na benefici pro Dílnu Eliáš

Novinky, Karolína Kudláčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražském staroměstském kostele Svatý Martin ve zdi se ve středu 16. května uskuteční benefiční koncert ve prospěch chráněné Dílny Eliáš. Vystoupí Musica Viva v čele s dirigentem a skladatelem Jaroslavem Krčkem.

Foto: Dílna Eliáš
Článek

Musica Viva se již několik desetiletí věnuje na špičkové úrovni interpretaci staré a lidové hudby. Také tentokrát budou na programu koncertu od 20 hodin skladby Adama Václava Michny z Otradovic, Arcangela Corelliho, Johanna Sebastiana Bacha a Andrease Hammerschmidta i české a moravské lidové písně.  

Výnos ze vstupného bude poukázán občanskému sdružení Dílna Eliáš, které umožňuje lidem s různými druhy postižení pracovat (byť bezplatně) v keramické dílně. Kromě ergoterapie a radosti z tvorby, zde dospělí klienti nalézají také přátelské, až rodinné prostředí, v rámci něhož se integrují do běžného světa a neztrácejí pracovní a sociální návyky. Zcela podle zásad léčebné pedagogiky.

Vstupné 250 Kč v předprodeji, nebo 290 Kč na místě.

Předprodej vstupenek: v prodejně biokosmetiky Greenwave, Purkyňova 2 - vedle stanice metra B Národní třída nebo poukázáním vstupného na účet 2600246812/2010 (Fio) - jako variabilní symbol uveďte své telefonní číslo a do zprávy pro příjemce své jméno. Pokud budete kupovat více vstupenek, stačí poukázat násobek vstupného v jedné transakci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám