Hlavní obsah

Motorkáři mají sraz v Jerlochovicích u Fulneku

Novinky, Marek Olbert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je tomu již 17 let, kdy motocyklový klub JoeBarTeam ze Slatiny u Bílovce uspořádal svůj první motorkářský sraz. Nejinak tomu bude i letos, opět v oblíbeném autokempu v Jerlochovicích u Fulneku.

Foto: Martin - fany46

Spousta pěkných strojů.

Článek

Svátek práce oslaví motorkáří z blízkého i vzdáleného okolí jízdou na motorce domů. Toto datum je posledním dnem největšího motorkářského srazu na Severní Moravě. Sraz začíná již v pátek 29. dubna odpoledne a pokračuje nabitým programem až do nedělního rána.

Na pátek mají členové klubu připraveno několik soutěží a atrakcí, včetně Rambajzu Rocku, pálení Kykyryse (motorkářská Muréna) a hlavně hodně muziky.

V sobotu 30. dubna začíná den rozcvičkou, aby byli na vyjížďku všichni svěží, a po vyjížďce proběhnou léty ověřené soutěže Jahoding, Splašený kozel i nějaké novinky. Pro zájemce o shlédnutí vyjížďky bude na klubových stránkách uveden aktualizovaný program, včetně plánované trasy. Celý sobotní večer bude hrát kvalitní muziku hudební skupina NEVÍM. V kempu vládne vždycky perfektní atmosféra, tak snad se letos podaří i počasí.

Na sraz mohou zavítat i rodiče s dětmi a prohlédnout si nejen moderní motocykly, stejně tak i velmi pěkné historické kousky, jejichž majitelé se srazu pravidelně zúčastňují. Sobotní vyjížďka je plánována na 11.00 a povede přes Větřkovice, Vítkov, Heřmánky a Tošovice zpátky do kempu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám