Hlavní obsah

Moravu a Slezsko zaplavily tulipány, rozdávaly radost v ulicích

Novinky, Petra Černobilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moravu a Slezsko provonělo jaro a desetitisíce tulipánů. Rozdávaly radost v ulicích všem, kteří mířili do práce, škol nebo se v pravý čas objevili na pravém místě. Žlutí poslové jara Radia Čas vykouzlili lidem úsměv na tváři a zpříjemnili jim den. Z tulipánů měla radost i zpěvačka Věra Špinarová.

Foto: Radio Čas

Radost z tulipánů měla i Věra Špinarová

Článek

„V pátek už od rána jsme měli v ulicích po celé Moravě a Slezsku desítky hlídek, které rozdávaly kytičky tulipánů v barvách radia Čas a zpříjemnily tak začátek jara všem, které potkaly. Tuto akci děláme každý rok, pokaždé vykouzlí lidem úsměv na tvářích a to nás hřeje u srdce, protože chceme rozdávat radost. A to nádherné počasí? To jsme si objednali, aby to radost v ulicích ještě více umocňovalo,“ řekl za Radio Čas Jakub Hanák.

Žlutí poslové jara rozdali desetitisíce tulipánů nejen v Ostravě, Opavě, v Karviné, ale také ve Zlíně, Uherském Hradišti, Olomouci, Brně a dalších městech na Moravě a ve Slezsku. V ulicích tak bylo cítit nejen jaro, ale také radost a vůně tulipánů.

„Hned mám lepší den. Už ani nevím, kdy jsem naposledy kytičku tulipánů dostala. Hrozně mě potěšila,“ usmívala se paní Eva, kterou potkala radost před vlakovým nádražím v Ostravě-Svinově. „Podle dnešního horoskopu jsem se přitom měla mít na pozoru. Tak jsem si myslela, že se stane něco ne moc dobrého, ale opak je pravdou. Kolegyně v práci mi budou závidět,“ dodala se smíchem. Úsměv na rtech měla nejen paní Eva, ale také tisíce dalších po celé Moravě.

Tulipány potěšily i zpěvačku Věru Špinarovou. „Tulipány miluji, jsou to mé oblíbené kytky. Kytičku dám do obýváku, ať mám jaro i doma,“ řekla naše přední zpěvačka. Ta využila volný a slunečný pátek k relaxování na zahradě. 

Reklama

Výběr článků

Načítám