Hlavní obsah

Moravská galerie Brno hostí 5. ročník veletrhu luxusních hodinek

Novinky, Jaroslav Štěpaník

Pátým rokem se koná v Uměleckoprůmyslovém muzeu Moravské galerie Brno Veletrh hodinek SEW – Salon Exceptional Wattches.

Článek

Jedná se o největší akci toho druhu ve střední a východní Evropě. Ve dnech 19. až 20. října se v krásném prostředí paláce MG na Husově 14 představí třicet tři exkluzivních hodinářských značek z osmi zemí světa. Kromě České republiky se účastní hodináři z Francie, Japonska, Jižní Koreje, Litvy, Německa, Slovenska a Švýcarska.

Na veletrhu jsou k vidění unikátní hodinky za stovky miliónů od značek, z nichž se některé představí v České republice poprvé. Například CZAPEK Geneve – exkluzivní švýcarská značka spojena s historií českého hodináře a značky Patek Philippe, IWC, Zenith, Omega, Breitling nebo Arnold & Son. Budou zde i čeští a slovenští zástupci: Prokop & Brož, PRIM Manufacture 1949, Seryn Watches, Biatec a Molnar.

Součástí veletrhu je výjimečný doprovodný program prezentací, besed, přednášek, informací a setkání. Nabízí jedinečnou možností setkat se a vyslechnout názory řady odborníků hodinářského světa, domácích znalců světa časomír po zástupce různých značek.

Doprovodný program začíná již dnešní odpoledne, potrvá do 17.30 hodin, sobotní pokračuje od 10.20 do 15.50 hodin. V sobotu v 17:00 bude vyhlášeno prestižní ocenění: Watch of the Year 2018.

Generálním partnerem SEW je společnost Saffron. Hlavním partnerem Moravská galerie, Samsung a VINOFOL- vinařství Novosedly. Bližší informace o 5. ročníku veletrhu (19. – 20. října) v Uměleckoprůmyslovém muzeu Moravské galerie Husově 14 na https://sewbrno.com/venue/ a na webových stránkách MG.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám