Hlavní obsah

Módní show přiláká na molo fotbalisty Slovácka i režiséra Rychlých šípů

Novinky, Petra Kučerová

První prosinec se rychle blíží a s ním i třetí ročník jedinečné benefiční módní show Hvězdy a móda. Díky ní se s humorem a nadsázkou sobě vlastní na módní molo opět vydají známé osobnosti společenského, kulturního i sportovního života regionu, aby si užily příjemný večer a pomohly dobré věci.

Foto: Petra Kučerová

Jednou z hvězd show HVĚZDY A MÓDA bude i modeka a vicemiss Eva Čerešňáková. Předvede i svatební šaty, kdy jí ženichem bude fotbalista Petr Reinberk.

Článek

Jak to vypadá, když fotbalisté vyzují kopačky a nazují lakýrky a obléknou ženichovské obleky? Jak to na módním mole nejen ve svatebním sekne zpěvačce Kristýně Daňhelové, známé z televizní soutěže Česko Slovensko má talent? Bude režisér Robert Bellan v zákulisí všechny režírovat? Půjde někdo do trenek, stejně jako vloni?

To a mnohé další se dozvíte, když se v sobotu 1. prosince v 19 hodin vydáte do Klubu kultury v Uherském Hradišti na jedinečnou a originální módní show Hvězdy a móda.

"Cílem akce není hrát si na skutečné modelky a modely, ale užít si legraci a pomoci dobré věci. Jsme moc rádi, že do toho s námi bez nároku na honorář opět šli téměř všichni oslovení, včetně majitelů módních firem a butiků z Uherskohradišťska, kteří poskytli krásné modely," uvedla ředitelka Diakonie Českobratrské církve evangelické - střediska CESTA v Uherském Hradišti Zuzana Hoffmannová.

Středisko CESTA se na Uherskohradišťsku stará o klienty s postižením, je hlavním organizátorem akce a veškerý výtěžek z večera poputuje právě na podporu jeho sociálních služeb. Odvahu seberou a na módní molo se tentokrát vydají například fotbalisté 1. FC Slovácko Lukáš Kubáň a Petr Reinberk, jejich ženská kolegyně Zdeňka Skupinová, zpěvačka Kristýna Daňhelová nebo režisér mnoha úspěšných hitů Slováckého divadla včetně veleslavných Rychlých šípů Robert Bellan. Ale taky například místostarosta Uherského Hradiště Stanislav Blaha nebo etnografka Slováckého muzea Romana Habartová. Jedinou ryzí profesionálkou stejně jako vloni bude rodačka z Uherského Hradiště, modelka a vicemiss Eva Čerešňáková.

Příjemný večer bude doplněn prodejní výstavu originálních šperků z Ateliéru Jára, barmanskou show včetně ochutnávky drinků a moderovat a kouzlit bude populární kouzelník Jiří Hadaš. Vstupenky slosovatelné o atraktivní ceny, například šperky Swarovski, 2x vstup pro dvě osoby do exkluzivního wellness centra, let ultralightem a další, stojí 250 korun. Zakoupit je můžete pohodlně a jednoduše přes on-line předprodej Klubu kultury v Uherském Hradišti (www.kkuh.cz), nebo osobně v předprodeji Klubu kultury a v Městském informačním centru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám