Hlavní obsah

Mladý Polák při bitce pobodal dva lidi

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V hotelu Veselka v Hlaváčově ulici v Pardubicích došlo v sobotu v podvečer ke krvavé bitce tří Poláků. Dva z nich si s třetím, teprve devatenáctiletém mladíkem, přišli vyřídit staré účty. Mládenec ale vytáhl nůž a neváhal ho použít.

Foto: PČR

Ilustrační foto

Článek

Zatímco jednoho z Poláků zdravotníci po ošetření v nemocnici propustili, druhý byl v kritickém stavu transportován na traumatologii pardubické nemocnice. Třetího z mužů, který měl zranění způsobit, policisté zadrželi na místě.

"Kriminalisté ho obvinili ze zločinu těžké ublížení na zdraví, k čemuž se částečně doznal. Dnes odpoledne bude soud rozhodovat o jeho vzetí do vazby," uvedl v úterý mluvčí pardubické policie Jozef Bocán.

Věc si přebrali kriminalisté Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Pardubického kraje. "Je reálné, že na základě znaleckých posudků a odborných vyjádření dojde v budoucnu ke zpřísnění právní kvalifikace. V současné době je obviněný muž ohrožen trestní sazbou od tří do deseti let," konstatoval Bocán.

Reklama

Výběr článků

Načítám