Hlavní obsah

Mladoboleslavská škola Shareefa se stala trojnásobnou mistryní ČR

Novinky, Eva Shareefa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Taneční škola Shareefa si o víkendu vytančila nejvyšší zlaté příčky na otevřeném Mistrovství ČR soutěže Czech Dance Championship 2015. Velikého úspěchu, tří zlatých příček, tak škola dosáhla v různých kategoriích v celorepublikové soutěži vůbec poprvé a je na ně patřičně hrdá.

Foto: Eva Shareefa

zlato pro TS Shareefa Mladá Boleslav

Článek

Show dance kabaret je relativně novou kategorií, které se tanečnice školy Shareefa věnují teprve rok. Právě proto se tanečnice z 1. míst kabaretního stylu show dance, v choreografii Welcome to Mouline Rouge tria Les Chats de cabaret Evy Hlávkové, tolik radují. Na 1. místě se také umístily v kabaretní show dance skupin v choreografii Sway, jenž je kombinací kabaretu, latiny a burlesky tance s boa.

Arabskému flamenku se tanečnice školy Shareefa věnují již několik let,  se svou novou choreografií lektorky Evy Hlávkové Flamenko con manton, si trio Layla Shareefa vybojovalo také první místo, a to v kategorii Ethno dance.  

Mladoboleslavské tanečnice se soutěže Czech Dance Championship v Jablonci nad Nisou zúčastnily o víkendu 5. až 7. června ve složení: Alena Třeštíková, Lucie Michal, Eva Hlávková, Pavla Veselá, Eliška Kolocová, Petra Májová, Lída Hájková.  

Tanečnice školy Shareefa tímto uzavřely letošní sezónu soutěží, kterých se účastnily ve Staré Boleslavi (1. a 2. místo), v Praze (mezinárodní festivalové 2. místo) a v Mladé Boleslavi (3. místo pro dětské tanečnice BellyKids) a právě v Jablonci nad Nisou.  

Taneční škola nyní pořádá v červnu nábor šikovných a pohybově nadaných dívek a žen do tanečních týmů dětí 4 až 7 let, dívek 7 až 13 let, juniorek 13 až 17 let, dospělých žen od 18 až 50 let na sezonu 2015/2016. Nábor tanečnic se koná v termínech pondělky od 8. června 16 až 20 hodin, úterky 17 až 20 hodin a pátky 18 až 20 hodin do 22. června, po tomto datu již pouze telefonicky.  

Nábor je určen amatérským tanečnicím, které tančí jen pro sebe a radost, ale také tanečnicím, které mají vyšší ambice soutěžit a vystupovat pravidelně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám