Hlavní obsah

Mladí vodní slalomáři změří síly ve Strakonicích

Novinky, Radek Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do Strakonic v těchto dnech míří velké množství závodníků, hlavně v kategoriích mladších a starších žáků. Jede se zde 3. a 4. pohárový závod ve vodním slalomu na divoké vodě. Start Poháru žáků je v sobotu 23. června v 9 hodin.

Foto: Radek Blažek

Poslední trénink před závodem.

Článek

Do loděnice strakonického vodáckého oddílu se již od středy začali sjíždět slalomáři a slalomářky z celé České republiky, aby potrénovali a seznámili se s tratí, na které se pojede Pohár žáků ve slalomu.

Do závodu je přihlášeno v kategorii K1M celkem 75 žáků starších a mladších, v kategorii K1Ž 35 žákyň mladších a starších, v kategorii C1M 30 žáků starších a mladších, v kategorii C1Ž 14 žákyň starších i mladších a v poslední kategorii C2M 11 posádek žáků starších a mladších.

Vzhledem k tomu, že vodní sporty jsou spíše popelkou mezi ostatními sportovními kategoriemi, je potěšitelné, že je stále velké množství mladé krve, které tento sport nenechá upadnout do zapomnění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám