Hlavní obsah

Mladá dívka si podřezala žíly a dala se na útěk

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po půl třetí hodině ráno přijalo v pondělí 25. července operační středisko karvinské městské policie oznámení, že u hyparmarketu Tesco v Karviné-Ráji se má nacházet dívka, která si podřezala žíly na rukou a poté utekla do blízkého lesíka.

Foto: Knife.cz

Ilustrační fotografie

Článek

Strážníci ve strachu o život teprve 18leté dívky zalarmovali obvodní oddělení karvinské státní policie, včetně speciální jednotky Policie ČR.

"Ačkoliv bylo vyvinuto maximální úsilí ke zjištění jejího pobytu a stavu, nebyla v lesíku, okolí, ani v místě bydliště zjištěna," sdělilo vedení karvinské Městské policie.

Teprve okolo čtvrté hodiny ráno získali strážníci další informaci od občana, který na lince tísňového volání oznámil, že u restaurace Skleník spatřil dívku s ranami na zápěstí.

Strážníci po svém příjezdu dívku opravdu našli. Utrpěla řezné rány na pravém zápěstí. K ošetření do nemocnice jí poté převezla záchranná služba. Celou věc nyní šetří Policie ČR.

Reklama

Výběr článků

Načítám