Hlavní obsah

Místní rodáci mají sraz na zámku v Nebílovech

Novinky, Pavel Kašpar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 9. června bude zámek Nebílovy místem srazu tamních rodáků. Setkání je naplánováno od 13 hodin a veřejnosti přístupné. Návštěvníci se mohou těšit na zajímavý program. Rodáci se zapíší do pamětní knihy, písničky a básničky odrecitují nebílovské děti. Večer zpestří taneční zábava.

Foto: archiv obce Nebílovy

Státní zámek Nebílovy bude dějištěm setkání rodáků

Článek

Podle pořádajících zastupitelů obce program slavnostně zahájí ve 13 hodin uvítáním rodáků na nádvoří zámku Nebílovy. Ti se poté zapíší do pamětní knihy. U nedalekého rybníka bude následně vysazena pamětní lípa.

Nebílovské děti si pro návštěvníky připravily pásmo básniček a písniček a cvičný útok předvedou malí hasiči. Od 19 hodin bude připravená taneční zábava v podání kapely Asfalt.  

V doprovodném programu se příchozí mohou těšit na vystoupení hudební skupiny Sedmihorka společně s rodákem a hudebníkem Janem Hrubým. Dále je připravená fotodokumentární výstava z historie obce a rovněž je možné si prohlédnout zámek i muzeum historických zemědělských strojů u Česalů. Malé návštěvníky pak potěší možnost projížďky retro autobusem či kočárem s koňským spřežením.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám