Hlavní obsah

Miss Junior vybírá finalistky

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ředitelka soutěží Miss Junior ulovila pro finálový galavečer 2011 další zvučná jména. Po Rudovi z Ostravy, kterého si vybrala na moderování, se sešla s Mattem Pardusem a Martinou Panochovou z taneční formace Justincredible Team.

Foto: archiv Miss Junior

Zleva Martina Panochová, Matt Pardus (Justinvisible team) a Kateřina Hamrová.

Článek

"Myslím, že na současném trhu tanečních umělců jsem oslovila špičku. Matěj i Martina jsou všestranně kreativní choreografové, řadící se právem k tanečnímu topu a oba jsou navíc neskutečně skromní a pilní dříči. Do choreografie večera přinesou naprosto nové, neočekávané prvky. Nechval dne před večerem, ale myslím to bude něco, co tu ještě nebylo. Ode mne se každý rok očekává, co na finále předvedu a mně osobně následně těší, když z mých nápadů čerpají konkurenti," uvedla Kateřina Hamrová, ředitelka soutěží Miss Junior.

Na pracovní schůzce s Matějem a Martinou v pražské kavárně Lucerna se prohlížela videa semifinalistek soutěže. „Je třeba vybrat pohybově zdatné soutěžící, slyšící správně rytmus, které jsou schopny se dále pohybově vypracovat. Na druhé straně jsou nezbytnou součástí k postupu do finále výsledky psychologických testů a jazykových pohovorů. Hledáme charisma, ne ramínko na šaty," doplnila Jana Veselá z realizačního týmu Miss Junior 2011.

„Kombinace avantgardní taneční dekadence s hospodským humorem Rudy z Ostravy se nebojím. Myslím, že jsem už proslulá slučováním kontrastů, šokováním veřejnosti třeba i v negativním smyslu. Dnes je doba virtuálního světa, žijeme krom reálných i virtuální životy, kde každý může být, kým chce, rozdíly mezi pohlavími se postupně vytrácejí. Třeba Matt Pardus se líčí a nafotil skvělý pictorial v ženském stylingu a Martina Panochová si holí hlavu. Proč ne! Mám ráda šok a nezapomenutelné zážitky. Vždyť o kom se nemluví, jakoby nežil. Ruda z Ostravy s kytarou a cigárkem za uchem se tak během večera stane součástí jakéhosi virtuálního světa, zprostředkovaného Mattem a Martinou a především finalistkami. Prostě taková běžná situace, kdy chlap sedne k počítači a chatuje a kouká na videa a vydává se za Brada Pitta a je takovým virtuálním voyerem. Ale víc už prozrazovat nechci... Myslím, že večer bude plný překvapení pro všechny - 20. října se můžete těšit," slíbila ředitelka Kateřina Hamrová.

Reklama

Výběr článků

Načítám