Hlavní obsah

Miss Junior Sympatie se znovu narodila

Novinky, Kateřina Hamr

Prvního listopadu zvolila na zámecké sýpce v Blansku porota Denisu Grossmannovou z Prahy Miss Junior 2012 Sympatie. Devatenáctiletá studentka čtvrtého ročníku Všeobecného gymnázia v Praze všechny přítomné okouzlila svým úsměvem, milým vystupováním i pozitivním nasazením během celého večera.

Foto: archiv Miss Junior

Denisa Grossmannová v modelu Top Designera roku Pavla Berkyho. Na zámecké sýpce Blansko pro Miss Junior fotil Jakub David, líčila Helli Diringerová.

Článek

„Deniska byla celé soustředění Škola Miss Junior v Blansku takové sluníčko. Smála se na všechny a nikdy pro ni nic nebyl problém. Nemůžu říct, že s jinými děvčaty by byl, ale Denisa prostě zářila za každých okolností. Takže se vůbec nedivím, že titul vyhrála,“ okomentovala výběr porotců choreografka a cvičitelka Jana Urbanová, která se soutěží Miss Junior spolupracuje už třetím rokem.

„Jsem optimistický člověk. Jsem přátelská, milá, spolehlivá, zodpovědná, vděčná, pokorná. To jsou mé kladné vlastnosti. O záporných nevím… Možná upřímnost – řeknu, co si myslím. Jdu si za svým a jsem ochotna pro to udělat maximum,“ napsala Denisa do vlastního hodnocení.

Sympatická blondýnka má ráda tenis, lyžování, malování, in-line, hudbu, usměvavé lidi, dobré jídlo a pohodu. „Měla jsem velký sen, stát se světovou jedničkou v tenise. Bohužel se můj sen rozplynul v den operace ramenního kloubu.“

Kromě nesplněného tenisového snu se ale Denisa Grossmannová potýkala s další krutou životní zkouškou. Nikdo z týmu soutěže Miss Junior netušil, že před časem se doslova podruhé narodila. Na dovolené v exotickém zahraničí ji pokousal hmyz a následkem toho po nějaké době ochrnula. Ona ani její rodina to nevzdali a přes nepříznivé diagnózy lékařů se po řadě beznadějných měsíců podařilo Denisu dostat zpět do života. Dnes chodí a nikdo by nepoznal, že před časem jen nehybně ležela.

„Nikdo jsme netušili, co má Denisa a její blízcí v tomto ohledu za sebou. Když jsme se to úplnou náhodou dozvěděli, Denisa to komentovala slovy, že vše tajila, neboť nechtěla být v soutěži zvýhodňovaná, ani litovaná. Nechtěla, aby její příběh jakkoli ovlivnil přístup k ní nebo porotu ve volbě,“ vysvětlila Jana Urbanová, která s dívkami trávila během soustředění nejvíce času.

„Nemám určitý sen, ale cíle,“ dodala Miss Junior 2012 Sympatie a vysvětlila, že do soutěže Miss Junior se přihlásila, protože chtěla zkusit něco nového a dokázat si, že může být úspěšná i v něčem jiném.

„Ukázat jiným, ale i rodičům, že na to mám, že dovedu i něco jiného. Třeba budou pyšní…“ Věříme, že jsou. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám