Hlavní obsah

Miss Junior křtila kalendář konfetami

Novinky, Kateřina Hamr

Kalendář Miss Junior 2018 je na světě. Jsou v něm zachyceny soutěžící letošního vyhlašování titulů. Reportážní fotografie mistra ve svém oboru, Jana Šibíka, dokonale zachycují atmosféru klání i napětí soutěžících, jak vše dopadne. Výtěžek z prodeje půjde do konkrétního dětského domova.

Foto: Jan Šibík, archiv Miss Junior

Miss Junior se rozhodla pokřtít kalendář netradičně - konfetami.

Článek

Starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký pokřtil ve čtvrtek 14. prosince na Městském úřadě Prahy 1 kalendář Miss Junior 2018. Křest proběhl netradičně - konfetami. Protože autorem fotek je světově známý fotograf Jan Šibík, přišlo pořadatelům soutěže nevhodné zničit jeho dílo politím jakoukoli tekutinou.

Starosta se konfetového chrliče statečně chopil, ačkoli pronesl, že je to jeho premiéra. Vše dopadlo na výbornou, jen do kanceláře starosty po odchodu slečen, musela nastoupit uklízecí četa.

Křtu se zúčastnily Miss Junior ČR a Miss Junior Plzeňský kraj Kateřina Huňáčková, Miss Internet a Miss Moravskoslezský kraj Natálie Kočendová, Miss Junior Středočeský kraj Karolína Brunnerová, Miss Junior Ústecký kraj Karolína Červinková, Miss Junior Zlínský kraj Kamila Krupová, Miss Junior Jihočeský kraj Linda Rambousková, Miss Junior Liberecký kraj Natálie Křemenová, Miss Junior Olomoucký kraj Zuzana Pulkrabová a finalistka Miss Junior SR Nikola Kutlíková.

Starosta Oldřich Lomecký, který přijal nad dvacátým ročníkem Miss Junior záštitu, již dříve vyjádřil podporu myšlence projektu Miss Junior (nejen) soutěže krásy, která hledá charisma, ne ramínko na šaty a je spojena s edukačními semináři na základních a středních školách na témata poruch příjmu potravy a nebezpečí a rizik sociálních sítí. 

„Miss Junior v sobě skvěle a nenásilně spojuje přirozenou soutěživost mladých, adrenalin, zábavu, ale také edukaci a osvětu. Tato přidaná hodnota se týká nejen samotné soutěže, ale prostřednictvím vzdělávacích seminářů přesahuje i do běžných škol. Právě tato komplexnost činí z Miss Junior jedinečný projekt, takže při udělení své záštity jsem neměl nad čím přemítat,” uvedl Oldřich Lomecký.

Kalendář Miss Junior 2018, který dostal starosta jako dárek, mu na místě osobně podepsal fotograf Jan Šibík.

Reklama

Výběr článků

Načítám