Hlavní obsah

Miss Junior hlasovaly v Senátu

Novinky, Kateřina Hamr

Senátor Jiří Oberfalzer přijal záštitu nad soutěží a pozval finalistky Miss Junior 2011 do Senátu PČR. Při setkání si mezi dívkami vybral dvě favoritky. Obě ve finále zabodovaly.

Foto: archiv Miss Junior

Miss Junior v Senátu PČR při přijetí senátorem Jiřím Oberfalzerem.

Článek

Setkání dívek se senátorem se stalo již určitou tradicí soutěže. Proběhlo těsně před finálovým večerem, 17. října. Během návštěvy si slečny s průvodkyní projdou senát, posadí se do lavic a debatují s panem senátorem nejen o politice. Jiřího Oberfalzera tradičně zajímá, jak dívky vidí svoji budoucnost, v jaké oblasti by se chtěly realizovat a čeho by chtěly dosáhnout. V letošním roce senátora potěšila skutečnost, že všechny, až na jednu finalistku, vidí svoji kariéru v rodné zemi.

„Jedna slečna by ráda jako herečka prorazila v Holywoodu, ale sama připouští, že pokud jí to nevyjde, bude se realizovat v Česku. Ostatní dívky pomýšlejí na kariéru lékařek, právniček nebo manažerek v domácím prostředí, ačkoli se pobytu na zahraniční stáži nebrání. Podle slov pana senátora je důležité, aby se mladí vraceli zpět do republiky a nezůstávali v cizině, jak se nyní často děje,“ vysvětlila Jana Veselá z realizačního týmu.

Při neformálním setkání u sklenky a zdravé svačinky svěřil senátor Jiří Oberfalzer ředitelce soutěže svůj tip na vítězky. Obě dívky, které ho zaujaly – Natálie Kotková i Veronika Pilátová - se staly favoritkami večera v Hard Rock Cafe Praha. Patnáctiletou Natálii Kotkovou zvolila porota večera jako Miss Junior 2011 SYMPATIE a Natálie Kotková zvítězila součtem všech dílčích hodnocení v průběhu soutěže Miss Junior a získala titul nejvyšší – Miss Junior ČR 2011.

Obě dívky ihned po finále pozval do svého ateliéru dvorní fotograf soutěže Miss Junior Jakub Ludvík. Doslova půlnoční focení, kterého se účastnila i média, bylo úspěšné a tak od špičkového českého fotografa následovala nabídka na focení kalendáře. Focení proběhne už nadcházející středu, 2. listopadu, a každá dívka bude v kalendáři svoji fotografii.

„Velice si vážím spolupráce s Jakubem Ludvíkem, se kterým mne pojí silné osobní přátelství. Jakub je umělec a člověk, kterého si velice vážím. To, že spolupracuje s Miss Junior, je pro nás velká pocta a zároveň můžu říct, že máme nejlepší fotografie Miss v zemi,“ dodala ředitelka soutěže Miss Junior Kateřina Hamrová.

Reklama

Výběr článků

Načítám