Hlavní obsah

Miss Junior ČR 2010 slavila Halloween

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V duchu vzpomínky mrtvých duší se nesla Honda party v pražském klubu Solidní nejistota. Samira Zylollarová vyrazila v kloboučku, aby si připomněla odkaz krále popu Michaela Jacksona.

Foto: archiv Miss Junior

Miss Junior ČR 2010 Samira Zylollarová (v kloboučku) obklopena maskovaným personálem klubu Solidní nejistota.

Článek

Pro Kelty znamenal poslední říjnový den začátek roku, přičemž věřili, že v ten den mají duchové zemřelých možnost vyjít mezi živé. A proto také v ten den nosili různé masky, aby je duchové nemohli poznat.

Starý keltský svátek se pomalu a jistě začíná slavit stále více i v Čechách, a tak i Miss Junior ČR 2010 Samira Zylollarová vyrazila a s přítelem Jonášem do ulic. Do klubu Solidní nejistota navíc zavítali v rámci Honda Tour DJ Věra Patt a Petr Zvěřina (dobře známí z první řady Vyvolených), a tak volba stráveného večera byla jasná. Samira se svezla v rychlém autě a dokonce se posadila za volant.

„Rychlá jízda mi nevadí, ale protože zatím nemám řidičský průkaz, jezdím hlavně s přítelem. A s ním se rozhodně nebojím,“ smála se exotická kráska, za kterou se v klubu ohlédl nejeden muž. Samira ovšem měla oči jen pro svého přítele, ke kterému se momentálně právě stěhuje.

„Chceme vyzkoušet, jak nám společná domácnost bude klapat,“ vysvětluje Samira, která poznala Jonáše na golfu. Ačkoli tenkrát pracovala jako hosteska, přiznává, že už sama golf začíná pod jeho vedením zkoušet. Ačkoli zábava byla v plném proudu, spěchala Miss Junior ještě před půlnocí domů, protože jí čekaly přípravy na písemné testy ve škole.

Reklama

Výběr článků

Načítám