Hlavní obsah

Miss Junior 2011 zná své vítězky

Novinky, Kateřina Hamr

Sedmnáctiletá Natálie Kotková z Liberce byla v pondělí 17. října v Hard Rock Cafe Praha vyhlášena Miss Junior ČR 2011. Porota večera volila titul Miss Junior SYMPATIE, který získala patnáctiletá Veronika Pilátová z Pyšel ve Středočeském kraji.

Foto: archiv Miss Junior

Zleva: Ruda z Ostravy, Kristýna Pumprlová, Monika Anyalaiová, Ben Cristovao, Natálie Kotková a Veronika Pumprlová.

Článek

Miss Junior INTERNET zvolili uživatele internetu a také diváci v sále sedmnáctiletou Kristýnu Pumprlovou z Domaželic u Přerova. Na Slovensko si titul Miss Junior SR 2011 odváží jedenadvacetiletá Monika Anyalaiová z Komárna.

Večer gradoval jedním překvapením za druhým. Po nešizené porci rocku v podání Rock Campu vše otevřela promenáda finalistek v luxusních modelech módního návrháře Miroslava Bárty. Ten rovněž speciálně na vyhlášení pro dívky navrhl a vytvořil rudé tylové sukně, které finalistkám věnoval na památku.

Ben Cristovao, který zazpíval a zatančil, byl naprosto v úžasu z volné disciplíny - tance - Natálie Kotkové, a tak jí spontánně na místě přede všemi složil poklonu a slíbil, že bude tančit v jeho příštím videoklipu.

Rock´n´roll finalistek přímo na baru HRC Praha v bio bavlněném prádélku byl víc sexy, než kdyby se dívky promenovaly v plavkách - a nejen přítomní muži tajili dech.

Rudova disciplína odvahy byla pro dívky do poslední chvíle tajemstvím. Nutno zdůraznit, že všechny slečny si se zatloukáním mega hřebíku malým kladívkem a naléváním nealko piva do šampusové sklenky a jeho následným vypitím poradily na jedničku. A nejrychlejší z nich, Barbora Stupková z Karlových Varů, byla odměněna věncem špekáčků přímo od Rudy z Ostravy s příslibem společné „pařby“ na Stodolní.

Večer vyvrcholil vystoupením slovenského rappera Rytmuse.

V porotě zasedli mimo jiných i zpěvák a tanečník Ben Cristovao, herečka Veronika Nová, fotograf Jakub Ludvík nebo módní návrhář Miroslav Bárta.

Celý večer bavil publikum i missky Ruda z Ostravy. Během večera byla jeho kajtra přijata do síně slávy, a tak bude viset v Hard Rock Cafe Praha vedle relikvií světových hvězd rocku.

Ředitelka soutěže Kateřina Hamrová vystoupila před přítomné v kroji, který symbolizoval skutečnost, že Miss Junior pořádá už šestým rokem krajské castingy a každý kraj je tak zastoupen v soutěži jednou finalistkou. Jak sama uvedla: „Ruda z Ostravy už pomalu a jistě patří k českým tradicím a stejně jako kroj bude věčný!“

Reklama

Výběr článků

Načítám