Hlavní obsah

Miss Junior 2011 vrcholí

Novinky, Kateřina Hamr

Už v pondělí 17. října budeme znát českou a slovenskou Miss Junior. V pražském Hard Rock Cafe zvolí porota dívku pro titul Miss Junior Sympatie a internetoví uživatelé a návštěvníci vyberou Miss Internet.

Foto: archiv Miss Junior

Z natáčení videoklipu k písni Express Matta Parduse. Model: Miroslav Bárta Fashion Designer, modelka Veronika Pilátová, Matt Pardus.

Článek

Dívky budou mít nabitý celý den. Hned ráno navštíví ateliér módního návrháře Miroslava Bárty, kde proběhnou poslední zkoušky na večerní vystoupení v jeho modelech. Uvidí také, jak vypadá prostředí, kde vznikají špičkové modely předního módního návrháře.

Hned nato, v osm hodin, je čekají první tréninky v Hard Rock Cafe Praha, kde bude z baru vytvořeno molo ve tvaru písmene U a dívky se na něm musejí naučit promenovat. Je široké pouhých padesát centimetrů a otáčet se na něm ve večerní róbě bude vcelku oříšek.

V poledne si děvčata zajedou do Senátu, kde se setkají se senátorem Jiřím Oberfalzerem a také se podívají na věž Staroměstské radnice. Hned poté se vrátí do Hard Rock Café, kde už bude finalistky čekat jen pilování jejich vystoupení.

Věříme, že dívky podpoří fanoušci

Večer bude stát opravdu za to – zahájení patří mladým rockerům z Rock Campu. „Komentátor“ večera - Ruda z Ostravy - si pro slečny připravil Rudovu disciplínu odvahy, která bude pro všechny dívky utajena až do samého finále.

Finalistky zatančí rock´n´roll na nestárnoucí klasiku - písničku z filmu Pomáda. Diváci se mohou těšit na vystoupení zpěváka Bena Cristovaa nebo světovou premiéru videoklipu Matta Parduse. Klip byl natočen během soustředění Škola Miss Junior v Sokolově. Vrcholem finále Miss Junior 2011 pak bude píseň od slovenského rappera Rytmuse.

Těšíme se na všechny, začínáme v 19.00 a vstup je zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám