Hlavní obsah

Miladafest, největší hudební akce roku na severu Čech, tentokrát na letišti

Novinky, Petr Štrympl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhý ročník hudebního festivalu Miladafest letos proběhne 18. a 19. května na letišti Užín v Ústí nad Labem.

Foto: pořadatel

plakát Miladafest 2012

Článek

Po úspěšném prvním ročníku, který se konal v ústeckém Letním kině a na kterém vystoupil kromě jiných kapel třeba Krucipüsk, Vypsaná Fixa, K2, nebo Visací zámek, ale i písničkář Jiří Schmitzer, se letos Miladafest stěhuje na letiště Užín, které se nachází na severozápadním okraji Ústí nad Labem.

Pořadatelé na letošní dvoudenní akci připravili mnoho nových lákadel pro festivalové fanoušky. Kromě hlavního pódia přibude i druhá scéna, na které se návštěvníkům předvede partička z legendárního pražského afterklubu STUDIO 54, která na Miladafest přiveze mimo jiné Enrica, Chrise Sadlera a Loutku. V areálu festivalu bude pro návštěvníky připraveno velkokapacitní parkoviště, stanové městečko, dětský koutek a také atrakce jak pro dospělé, tak pro děti. Nebude chybět ani rozmanitá nabídka jídla a pití.

Organizátoři již představili všechny hlavní hvězdy festivalu v čele s českou hudební legendou Olympic, která letos slaví padesáté výročí své kariéry. Velkým tahákem je také slovenská kapela No Name.

Mezi další hvězdy letošního ročníku patří Monkey Bussines s Matějem Ruppertem, MIG 21 v čele s frontmanem Jirkou Macháčkem a třinecká kapela Charlie Straight. Tyto kapely jistě dostanou dav do té pravé pohodové festivalové nálady. Ústečtí UDG, Točílas, Hlahol, Věra Špinarová, Jaroslav Uhlíř, Škwor, Hradišťan, Gipsy.cz nebo Rybičky 48 určitě také nezůstanou pozadu a spolu s dalšími kapelami a DJ´s udělají z Miladafestu nezapomenutelnou akci

Více info na: www.miladafest.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám