Hlavní obsah

Mikulov chystá další velkolepý ples na zámku, přijede Laďa Kerndl s dcerou Terezou

Novinky, Jitka Sobotková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mikulovskou plesovou sezónu zahájí v sobotu 25. ledna reprezentační večer, na kterém zazpívají Laďa Kerndl s dcerou Terezou, zatančí profesionálové latinskoamerické tance a hosté se setkají také s krásou společenských šatů.

Foto: Jitka Sobotková
Článek

Reprezentační ples města Mikulova začíná ve 20 hodin v hlavním sále zámku. Moderovat ho bude Monika Brindzáková a zahraje několik kapel různých žánrů. Tradičního předtančení se zhostí brněnská taneční skupina DANZA a atraktivní latinskoamerickou show předvedou profesionálové Kateřina Jančová a Petr Pohlodek.

Hudební program zahajuje ve foyer sálu místní kapela Jazzpetit, skladby mnoha populárních žánrů pak v sále zahraje skupina The Teachers. Vrcholem večera bude nepochybně vystoupení mistra swingu Ladi Kerndla a jedné z nejpopulárnějších českých zpěvaček Terezy Kerndlové, do repertoáru zařadili i společné duety. Milovníci cimbálu se mohou těšit na muziku Kasanica, která hraje po celý večer v zámecké vinárně. Na závěr přijde DJ a hosté mohou zbytky energie k tanci vybít při diskotéce.

„V programu je také módní přehlídka exkluzivní kolekce společenských šatů svatebního salónu Evy Černé, kterou doplní i brýle ze společnosti Top Optik Grůzová. Velmi atraktivní budou i výhry v tombole,“ zve všechny příznivce plesové sezóny Marcela Koňáková, ředitelka pořadatelské společnosti Mikulovská rozvojová.

„Ples bude opravdovou společenskou událostí – nevšední prostředí, nádherná vystoupení a vzácní hosté. Na plese nebude chybět výběr kvalitních vín a vynikající catering,“ doplnila pozvání.

Předprodej lístků je v Turistickém informačním centru Mikulov na Náměstí. Zámecký sál se při plese otevře v 19.15 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám