Hlavní obsah

Mike Tyson přiletí do Prahy v březnu

Novinky, Lenka Vozková

Slavnostní podpis smlouvy o návštěvě Mikea Tysona se dnes uskutečnil v rámci tiskové konference za účasti jeho managera Carla Holnessa a promotérů Heroes Gate 3 Pavola Muchy a Ladislava Kutila.

Foto: Lenka Vozková

při podpisu smlouvy mng. Carl Holness (3.zleva), 2.zprava Ladislav Kutil a zprava Pavol Mucha

Článek

Tato smlouva ošetří návštěvu Mikea Tysona v Praze včetně jeho programu a účasti na Galavečeru bojových sportů Heroes Gate 3.

Galavečer bojových sportů MMA a K1 – HEROES GATE 3 proběhne 24. března 2011 v Aréně Sparta (Podvinný mlýn, Kovanecká ulice, Praha 9-Libeň).  

Vrcholem večera bude souboj o evropský titul MMA asociace ISKA, jejíž pás předá vítězi samotný Mike Tyson. Během své dvoudenní návštěvy Prahy Mike Tyson navštíví také Onkologické oddělení ve Fakultní nemocnici Motol. Podrobný program bude upřesněn na začátku příštího roku po projednání detailů smlouvy.  

K již zaběhlým promotérským agenturám jako je Agentura Hera s. r. o. přibyla nová česká společnost Heros Gate zabývající se pořádáním turnajů v bojových sportech. Je založena Ladislavem Kutilem a Pavlom Muchom.

Ladislav Kutil byl český úspěšný amatérský boxer a posléze přešel do ringu profesionálů. V amatérském ringu se stal několikanásobným mistrem ČR a v profi ringu IBF Light-heavyweight International šampion a IBF šampion pro východní Evropu a střední Asii. Pavol Mucha je bývalý úspěšný karatista.

Reklama

Výběr článků

Načítám