Hlavní obsah

Michal Prokop a Framus Five zahrají v Holešově

Novinky, Dana Podhajská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Legendární česká rocková kapela Framus Five zahraje na zámku v Holešově. Koncert se koná 1. února od 19 hodin v zámeckém New Drive Clubu.

Foto: Promo Framus Five a Michal Prokop
Článek

„Michal Prokop se vrací do klubu, který s námi před osmi lety křtil. Je to mimořádné setkání po letech a moc se ně něj těšíme,” řekl ředitel holešovského zámku Pavel Chmelík.

Ve stylových prostorách zazpívali Framus Five naposledy v prosince roku 2009, kdy se klub otevřel po rozsáhlé rekonstrukci zámku a jeho sklepů. Stejně jako tehdy i tentokrát zahraje své největší pecky jako Kolej Yesterday, Bitva o Karlův most nebo V baru jménem krásný ztráty. Zazní také písně z posledního alba Sto roků na cestě, které vyšlo před šesti lety. 

Framus Five se řadí mezi jednu z nejvýraznějších skupin české rockové historie. Vznikla v roce 1967 a do roku 1990, kdy přerušila činnost, vydala šest alb. O deset let později se Prokop s kapelou vrací na česká podia a společně vydávají ještě dvě alba Poprvé naposledy (2006) a zmíněné Sto roků na cestě (2012).

Vstupenky na koncert lze koupit v Městském informačním centru v Holešově nebo on-line přes jeho portál www.holesov.info. Vstupenky v předprodeji stojí 300 Kč, na místě budou za 350 Kč.    

Související témata:

Výběr článků

Načítám