Hlavní obsah

Mezinárodní hokejbalový turnaj mladších žáků zažije pražská Koma Arena

Novinky, Ondřej Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už tento víkend se v hokejbalové Koma Areně v Praze 15 uskuteční prestižní turnaj hokejbalistů v kategorii mladších žáků. Zajímavé duely nabídne silná šestice týmů. Domácí Hostivař doplní loňský republikový vítěz z Letohradu, dále pak Plzeň, Hradec Králové, Kladno a slovenský celek Gajary Flames.

Foto: Ondřej Novák
Článek

Jedenácti a dvanáctiletým hokejbalistům ligová sezóna začne až v dalším víkendu, tradiční FAIR CUP ale nabídne už v sobotu a neděli 6. a 7. září zápasy vybraných týmů, které slibují kvalitu.

V celkem patnácti utkáních, odehraje v systému každý s každým mužstvo pět zápasů. Na základě tabulky se dozvíme už v neděli odpoledne jméno nového vítěze FAIR CUPU. Připomeňme, že v uplynulých dvou ročnících se z prvenství radovaly pouze týmy z Prahy. V roce 2012 zvítězila pořádající Hostivař, loňský ročník pro sebe získal celek HC Kert Park Praha, který ale v letošním startovním poli nenajdeme. 

Mezinárodní punc dostane letošní Fair Cup díky účasti slovenského týmu L2Hockey Gajary Flames. 

Během víkendu si děti budou moci zasoutěžit i ve střelbě na radar, v sobotu se navíc v Koma Areně u základní školy Křimická odehraje první letošní ligový duel prvního týmu HBC Hostivař, nastoupí proti Olympu Jindřichův Hradec. Zápas začne v 13,30 hodin.

Další informace najdete na www.hbch.cz nebo na oficiálním Facebook profilu HBC Hostivař.

Výběr článků

Načítám