Hlavní obsah

Mezinárodní den dětí v cirkuse Ohana

Novinky, Petr Gongol

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud máte děti, těžko se vám v životě mohlo přihodit něco krásnějšího. Přijďte tento zázrak společně oslavit do Cirkusu Ohana.

Mezinárodní den dětí v cirkuse Ohana

Článek

Cirkus Ohana je jediným cirkusem v České republice, který nabízí dvě žánrově odlišné show: rodinnou show na motivy filmu Jumanji, kterou máte možnost zhlédnout na Den dětí a která mimo jiné nabízí vystoupení se slonicí i cvičenými lachtany, a druhou show na motivy hororu To – jedinou hororovou cirkusovou show v České republice.

Mezinárodní den dětí se slaví každoročně 1. června. Den dětí má upozornit světovou veřejnost na práva a potřeby dětí. U příležitosti dne dětí jsou připravovány různé společenské a sportovní akce.

Svůj vlastní netradiční cirkusový program připravil také umělecký soubor cirkusu Ohana, který při této příležitosti připravil program pro celou rodinu, který se uskuteční 1. dervna od 14:30 hodin v Benátkách nad Jizerou, kde se cirkus Ohana nachází do 3. června u Billy.

V tento slavnostní den se návštěvníci mohou těšit na seznámení s cirkusovými zvířaty, krmení slonice Baby Aurélie a lachtaních bratrů Lappyho a Andrewa, malování na obličej a také jedinečnou školu hrou, při které si každý může vyzkoušet žonglování, tanec s kruhy hullahop a další cirkusové disciplíny. Večerní dvouhodinové výpravné představení Jumanji se bude konat od 17:30 hodin.

Cirkus Ohana rovněž v současné době jako jediný český cirkus nabízí svým návštěvníkům možnost zážitkového programu s cirkusovými zvířaty. Tím prvním je možnost nakrmit indickou slonici a projet se na jejím hřbetě volnou přírodou. Pokud se se slonicí spřátelíte, určitě se běžte mrknout i na to, jak září v cirkusové aréně. Tou druhou variantou je možnost zážitkového plavání s jihoamerickými lachtany v bazénu. Lachtani jsou totiž neuvěřitelně hraví a většinu svého času tráví skákáním, skotačením, prostě tím, že se baví.

Cirkus Ohana lze od 30. května do 3. června navštívit v Benátkách nad Jizerou, v ulici Platanová u Billy, nebo v České Lípě od 6. června do 10. června v ulici Mimoňská. Představení ve všední dny i sobotu s názvem Jumanji se konají od 17:30 hodin a neděle od 10:00 hodin. Hororová show na motivy filmu TO se naopak konají v pátky a soboty od 21:00 hodin.

Návštěvníci rovněž mohou využít jedinečnou příležitost při návštěvě programu Jumanji se svézt či vyfotit na indické slonici Baby Aurélie a, jedinečné focení bude probíhat rovněž s kalifornskými lachtany. Pokladna i cirkusový zvěřinec je otevřený denně od 10 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám