Hlavní obsah

Mezi řidičem a spolujezdkyni na harleji proskočila v lese na Berounsku laň

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zní to jako myslivecká latina, ale je to to fakt. Tohle vstoupí do harlejářských legend, takový zážitek ještě nikdo neměl. Motorkáři skočila na hlavu za jízdy laň, vpasovala se mezi něj a partnerku a po položení stroje na bok odhopkala do lesa. Při jezdcích stáli všichni pekelní andělé.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Kopla motorkáře do oka a zdrhla

Prvního října v 11.50 hodin jel po silnici od obce Broumy směrem na Březovou řidič na motocyklu tovární značky Harley Davidson se spolujezdkyní. Na přímém úseku mu náhle z pravé strany komunikace ve směru jízdy motocyklu vyskočila laň.

„Skočila mu na hlavu řidiče a prosmýkla se mezi ním a spolujezdkyní. Došlo k pádu motocyklu na silnici a následnému sunutí stroje po komunikaci. Při pádu jezdců došlo ke zranění. Laň prokopla u helmy řidiče plexisklo, přičemž mu poranila oko. Po ošetření na místě byli oba zranění převezeni do nemocnice. Laň utekla. U motocyklisty bylo provedeno odborné měření na přítomnost alkoholu v dechu s negativním výsledkem,” informovala mluvčí Policie ČR Beroun Marcela Pučelíková.

Další srna vběhla z louky řidiči před kola Škody Octavia u obce Hostím. Byl poškozen automobil, srna také utekla.

Policisté nabádají řidiče k opatrnosti, zvláště v lesních úsecích.

Reklama

Výběr článků

Načítám