Hlavní obsah

Město Šumperk bude mít logo

Novinky, Kamil Navrátil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tak jako jiná města či kraje bude mít i Šumperk své vlastní logo. Terminologicky správně se jedná o značku a logotyp. Tvorba logotypu a značky je součástí veřejné zakázky na vytvoření komplexní vizualizace města Šumperka.

Foto: Kamil Navrátil
Článek

„Předmětem veřejné zakázky bude navrhnout komplexní vizualizaci města Šumperka, jehož základem bude značka a logotyp pro město Šumperk, případně pro organizace jím založené a zřízené. Značka a logotyp v žádném případě nebudou nahrazovat existující symboly města – znak a prapor města,“ říká k tvorbě grafického manuálu koordinátorka projektu Marie Dvořáčková.

Značka by se měla sestávat z grafického symbolu a logotyp ze slovního označení „Šumperk“. Značka a logotyp by měly být jednoduché, originální a nezaměnitelné. Doporučené základní barevné provedení jsou heraldické barvy města – podklady jsou k dispozici v elektronické podobě na webových stránkách města Šumperka (www.sumperk.cz) v sekci Město Šumperk – symboly města.

„Lhůta pro podání nabídek končí 21. února ve 12.00 hod. Nabídky, které budou zadavateli doručeny po skončení této lhůty, nebudou přijaty, resp. budou příslušným uchazečům vráceny. Tento termín se považuje za uzávěrku prvního kola zakázky,“ upřesnila detaily kontaktní osoba projektu Marcela Chromá.

„Projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Podrobnosti k veřejné zakázce na komplexní vizualizaci města Šumperka včetně zadávací dokumentace najdete na www.sumperk.cz v sekci veřejné zakázky,“ doplnila na závěr Marcela Chromá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám