Hlavní obsah

Mateřská škola Slezské diakonie v Bohumíně zahájí výuku nového vzdělávacího programu

Novinky, Karla Fodorová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MŠ, ZŠ a SŠ Slezské diakonie se sídlem v Českém Těšíně zahájí v Bohumíně na ulici Nerudově výuku v mateřské škole podle nového vzdělávacího programu.

Foto: Karla Fodorová
Článek

MŠ, ZŠ a SŠ Slezské diakonie v Bohumíně na Nerudově ulici bude od školního roku 2015/ 2016 nabízet moderní a atraktivní výukový styl pro všechny zájemce o předškolní vzdělávání a jejich děti.

Mgr. Maria Galuszková, vedoucí pracoviště v Bohumíně, k tomu uvedla: „Rodiče žáků si přejí, aby jejich děti byly moderně vzdělávány, proto jim budeme ještě více vycházet vstříc. Vedení MŠ, ZŠ a SŠ Slezské diakonie naše plány výrazně podporuje a také je financuje. Abychom zjistili, co si rodiče pro své děti opravdu přejí, udělali jsme malý průzkum mezi rodiči. Podle jejich potřeb jsme sestavili vzdělávací program.

MŠ nabízí celodenní provoz, logopedická procvičování ve spolupráci s klinickým logopedem, výuku jazyků rodilými mluvčími – dobrovolníky, kteří přijeli z Německa, Francie i Španělska.                                                                                  

„Pro zdravý a harmonický vývoj dítěte nabízíme pohybové aktivity, canisterapii a výuku ve speciální relaxační místnosti. Nebudou scházet ani tvůrčí činnosti a  celý program bude probíhat v duchu tradičních křesťanských tradic. Budeme děti kvalitně připravovat na nástup školní docházky. Když je kvalitně připravíme, budou mít dobré výsledky i ve škole. Získají potřebnou kvalifikaci a nastartují dobře svůj profesní život. Pokud budou mít rodiče zájem, mohou se přijít podívat každý pátek od 7.30 do 13.30 hodin, rádi je provedeme prostory a zodpovíme jejich dotazy,” dodala Maria Galuszková.

Reklama

Výběr článků

Načítám