Hlavní obsah

Maškarní karneval v Horní Bříze

Novinky, Jiří Bulín

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DDM Kamarád Třemošná uspořádal Maškarní karneval v Horní Bříze.

Foto: Jiří Bulín

Duhová víla

Článek

Celkem 88 dětí a více než sto dvacet dospělých si v neděli 31. ledna nenechalo ujít Maškarní karneval pořádaný DDM Kamarád Třemošná, Klubem Horní Bříza a městem Horní Bříza v místím Klubu.

Děti se svými rodiči před druhou hodinou odpoledne uvítal balónky vyzdobený sál a oblíbený moderátor "Majky" Michal Křížek, který celým odpolednem provázel. A skutečně bylo co uvádět, protože program byl doslova nabitý soutěžemi o drobné dárky a kulturními vystoupeními z DDM Kamarád.

Konkrétně se jednalo o cvičební exhibici Jumpingu v čele s cvičitelem Radkem Mulačem a dále taneční vystoupení vedoucích tanečního souboru ŠKRTT. Samozřejmostí byl tanec pod pomyslnou taktovkou osvědčeného DJ Pavla Jindry.

Sešlo se skutečně nepřeberné množství masek, které soutěžily o krásné a jistě výborné dorty, sladké náramky, originální propisky a další dárečky, které zpříjemnily celé odpoledne. Nezbývá než poděkovat za hojnou účast a těšit se na dalších akcích pořádaných DDM Kamarád na viděnou - třeba na dalším maškarním karnevalu 27. února v Záluží.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám