Hlavní obsah

Martina Sáblíková se po třech letech vrací do Plzně. Pokusí se překonat rekord

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když vedení Městského obvodu Plzeň 3 v dubnu 2011 slavnostně otevíralo nový areál Škodaland v Českém údolí, hlavní hvězdou byla Martina Sáblíková. Ta se nyní vrací do Plzně, aby se pokusila překonat svůj rekord na in-line dráze.

Foto: ÚMO 3

Martina Sáblíková se po třech letech vrací do Plzně, aby se pokusila překonat svůj rekord na in-line dráze

Článek

Nejlepší rychlobruslařka světa tehdy na in-line dráze s profesionálními parametry zajela v Plzni rekord 1 minutu a 37 vteřin na 1 kilometr. V sobotu 7. června se pokusí tento svůj rekord překonat.

Kromě Martiny Sáblíkové se sportovní fanoušci dočkají také hokejistů HC Škoda Plzeň, fotbalistů FC Viktoria Plzeň a házenkářů Talent M. A. T. Plzeň.

Sportovní odpoledne plné plzeňských hvězd navíc nabídne bohatý doprovodný program – soutěže, skákací hrady, divadla, kouzelníky, bublinovou show, malování na obličej a nekonečné množství ledové tříště úplně zdarma.

Den v pohybu s Martinou Sáblíkovou a Martinem Strakou pořádá Městský obvod Plzeň 3 ve spolupráci s Nezávislým odborovým svazem Policie ČR.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám