Hlavní obsah

Martin Němec a jeho Lili Marlene odhalí v Malostranské besedě svůj rockově šansonový háv

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 23. února večer vystoupí v pražské Malostranské besedě kapela Lili Marlene. Sedmičlenná formace v čele s Martinem Němcem a s jedinečným hlasem zpěvačky Dáši Součkové nabídne mix skladeb z vydaných alb Tango Desolato a Vrány a havrani. Koncert začíná od 20.30 hodin.

Foto: Ája Dvořáčková
Článek

„Kapelu Lili Marlene určitě nepřehlédnete a nepřeslechnete. A to zejména díky jedinečné Dáše Součkové, která svým podmanivým a charismatickým altem dává výraz celé kapele. Ale jsou to i další vynikající muzikanti, díky nimž a jejich hráčským schopnostem v kombinaci s nápaditými texty Martina Němce si Lili Marlene nachází své věrné fanoušky po celé České republice,“ uvedl mluvčí Malostranské besedy Tomáš Kopečný.

Hudební skupina Lili Marlene je autorským projektem hudebníka Martina Němce. Vznikla v roce 2002 a žánrově se pohybuje v oblasti futuristického či rockového šansonu. V současné době hraje ve složení Martin Němec (klávesy, kapelník), Dáša Součková (zpěv), Jan Šobr (kytara), Miroslav Barabáš (trubka, zpěv), Pavel Nedoma (klávesy, programování), Petr Kohut (baskytara) a Radek Doležal (bicí). Vydali dvě alba – v roce 2008 Tango Desolato a v roce 2014 Vrány a havrani.

„Kapela Lili Marlene je u nás v Malostranské besedě častým účinkujícím a celkem pravidelně vystupuje i na naší letní scéně Letňák – Léta pro Pražany na Střeleckém ostrově. Vždy je to příjemný a energický večer, který si užívá jak kapela, tak fanoušci," dodal Kopečný.

Reklama

Výběr článků

Načítám